Pole Camp
winner in poledancing

Anna

Valfsson

COUNTRYSIDE  POLE  CAMP SUMMER  2020Pole Dance Artist

by Anna Valfsson and Louise E Chatteli

Sommar 2020:

 3e året i rad organiserar vi Countyside Pole camp! YEYYYYY! Camps där pole systrar och bröder från hela Sverige får skaffa nya kompisar, inspireras, köra massa pole, äta massa mat, njuta av naturen och komma bort från stadensvardagen.


Små grupper:

Undervisning sker i små grupper. Vi vill att alla ska få tillräckligt tid och uppmärksamhet under classer samt vill vi att alla camps ska vara personliga- så att man har möjlighet att lära känna alla, skaffa nya vänner och framför allt njuta av utan stress och press.


Det kommer hållas 2 camps parallellt under helgen . Alla pole classer hålls separat för varje grupp. Aktiviteter - gemensamt


Varje camp innehåller :

--> 4 Pole Workshops med Anna Valfsson ( 1h 15/30 min)

--> Föreläsning: "Idrottspsykologi"  med Louise E Chatteli 

--> Pro fotografering med Ole Sollie

--> 2 lunch (lördag, söndag)

--> 1 frukost (söndag)

--> 1 middag (söndag)

--> frukt under hela läger


Extras :

--> ridlektioner

--> upphämtning från tåget

Pris:

   4449:-   (Stora huset + mat ingår)

   3999:-   (Sovsalen + mat ingår)

   3499:-   (Extra säng/ Ingen övernattning+ mat ingår)


  ❗Det går att dela upp betalningen❗


Logialternativ 1: Delat hus (4499 :-) Ni är 6 stycket som delar på ett stort hus på gården. 1, 2 & 3-bäddars rum. Dusch och två toaletter. Mat ingår i priset


Logialternativ 2: Sovsal (3999:-) Ni är 6 personer som sover i ett 6 bäddarrum med soffa och tv-hörna samt wc, i anslutning till detta rum har ni ett kök som går ut till stora stallet samt ett dans/yogarum. Mat ingår i priset.


Logialternativ 3: Extra säng/ Ingen övernattning (3499:-)  I år erbjuder vi även en möjlighet att bo kvar på Hummeldal i extrasängar i sovsalen eller ingen övernattning för er som behöver åka hem. 


När en anmälan skickats in kommer en faktura i efterhand på den mailen som angetts i formuläret.


SEE YOU SUMMER 2021! 


/Anna & Louise


Kost:

Deltagarna blir serverade måltider (lunch under både dagarna, middag på lördag samt frukost på söndag) från en varierad hemmalagad à la carte-meny. Frukt och nötter kommer även finnas för er under hela campet. Maten har bra standard.


Vid specialkost så tar man med själv och vi kan hjälpa till att tillaga den. 


Polesal och dansrum:

Polesalen med 4m i takhöjd. Det kommer att finnas 4 stänger på plats, dvs under klasser kommer 2 personer dela på en stång. Det finns även fritillgång till en yoga/danssal med speglar. 

Var:

Lägret kommer att hållas på Hummedal gård 2, Södertälje. Antingen tar man tåget till Södertälje Syd, pendeltåget till Södetälje C eller bil. Tar ni tåget så kan vi ordna upphämtning. Pris 100kr/person som betalas vid bokningen.


Hälsa:

Säg till om ni har några besvär med leder, muskler el liknande så kan vi förberedda klasser utifrån era möjligheter. Så att alla ska få variation på pole combinationer som passar bra för just era kroppar.


Känn efter och ta det lugnt. Ni kommer ha möjlighet att filma både combinationer och förklaringar.  Samtliga pass börjar med en ordentlig uppvärmning!

Har ni några frågor eller funderingar går det bra att höra av sig 


chatteli.louise@gmail.com

telefonnummer: 0707-99 93 45

Get in Touch


Email: anna.valfsson@hotmail.com

Facebook: @annavalfsson.artist

Instagram: annavalfsson

© Copyright. All Rights Reserved.

Anna Valfsson


World champion in pole dance x3

Performer, coach, choreographer