ValfssonPole Dance Artist

COUNTRYSIDE  POLE  CAMP  2019

Anna

Kost:


Deltagarna blir serverade måltider (lunch under både dagarna, middag på lördag samt frukost på söndag) från en varierad hemmalagad à la carte-meny. Frukt och nötter kommer även finnas för er under hela campet. Eftersom att vi kommer vara ganska många har vi tyvätrr inte möjligheten och personal för att göra flera alternativ av måltiden. Vid specialkost så tar man med själv och vi kan hjälpa till att tillaga den. Maten har bra standard.


Var:


Lägret kommer att hållas på Hummedal gård 2, Södertälje. Antingen tar man tåget till Södertälje Syd, pendeltåget till Södetälje C eller bil.

Polesal:


Ladan med närmare 5m i takhöjd. Det kommer att finnas 3 stänger på plats, dvs under klasser kommer 2 personer dela på en stång.


Dansrum:


Anslutning till sovsalen. Yoga/danssal med speglar. Fritillgång

Hälsa:


Säg till om ni har några besvär med leder, muskler el liknande så kan vi förberedda klasser utifrån era möjligheter. Så att alla ska få variation på pole combinationer som passar bra för just era kroppar.


Känn efter och ta det lugnt. Ni kommer ha möjlighet att filma både combinationer och förklaringar.  Samtliga pass börjar med en ordentlig uppvärmning samt stretch för att sedan ge oss på stången resten av passet. Smycken på armar, händer och naveln måste av innan passet för att minska risken för skador.

     Tack för iår!

Ses sommar 2020 !

6 personer per camp:


Undervissning sker i små grupper där max antal deltagare per camp är 6 personer. Vi vill att alla ska få tillräckligt tid och uppmärksamhet under classer samt vill vi att alla camps ska vara personliga- så att man har möjlighet att lära känna alla, skaffa nya vänner och framför allt njuta av utan stress och press <3


Det kommer hållas 2 camps parallelt under varje helg (så ni kommer vara totalt bara max 12 personer på gården), alla pole classer höls separat för varje grupp (6 personer). Stretch, mat och aktiviteter - gemensamt :D


Varje camp innehåller 4 olika 1h 15 min classer ( se exact vilka högre upp i beskrivningen) samt 2 st 30min stretch pass för att vår kropp ska orka med hela helgen.

2019:


3e året i rad organiserar vi Countyside Pole camp! YEYYYYY! Camps där pole systrar och bröder från hela Sverige får skaffa nya kompisar, inspireras, köra massa pole, äta massa mat, njuta av solen (förhoppningsvisst, “Swedish summer” you know..) naturen och komma bort från stadensvardagen.

LOGI:

                                        ✔Sovsal
Mat ingår i priser. Ni är 6 personer som sover i ett bäddarrum, i avslutning till detta rum har ni ett kök som går ut till stora stallet samt ett dans/yoga rum. Ni har även en soffa, tv-hörna samt wc.                               ✔Delat hus ✔
Mat ingår i priset. Ni är 6 personer som delar på ett stort hus på gården. I huset finns 1, 2 och 3 bäddars rum, kök, dusch och 2 toaletter.

Tryck här för att se huset 


                   ❗Det går att dela upp betalningen❗


När ni har skickat in en anmälan så kommer en faktura i efterhand på den mailen som ni angivet i formuläret. Delbetalningar kommer ni att kunna välja via formuläret.

Har ni några frågor eller funderingar går det bra att höra av sig 


                                     chatteli.louise@gmail.com

                                  telefonnummer 0707-99 93 45

Get in Touch


Email: anna.valfsson@hotmail.com

Facebook: @annavalfsson.artist

Instagram: annavalfsson

© Copyright. All Rights Reserved.

Anna Valfsson


World champion in pole dance x3

Performer, coach, choreographer